Gratis Open Dag Stemacteren.nl

gratis open dag stemacteren.nlOp zaterdag 3 november aanstaande organiseert Stemacteren.nl, de beroepsopleiding voor aanstormende stemacteurs en voice-overs in de Benelux, haar eerste – gratis – open dag.

Van 12.00u tot 18.00u staan onze studiodeuren wagenwijd open en de microfoons aan voor iedereen die droomt van een carrière als professioneel stemacteur.

Op de open dag leer je onder andere wat er allemaal komt kijken bij het inspreken van een commercial, documentaire- of bedrijfstekst en tekenfilm, over welke talenten een professionele stemacteur dient te beschikken, hoe je een tekst geloofwaardig overbrengt en worden enkele deelnemers in de gelegenheid gesteld om – tijdens een clinic – zélf plaats te nemen achter de microfoon.

Maak kennis met het mooiste vak ter wereld onder begeleiding van gepassioneerde vakdocenten, doe mee aan verschillende stemacteer-clinics en kom er middels een stemtest achter of er een potentiële stemacteur in jou schuilt. De opnames van deze stemtest worden naderhand naar je opgestuurd.

Het karakter van de open dag is geheel vrijblijvend: je bent niet verplicht je naderhand in te schrijven voor één van onze workshops. Mocht je dat wél doen, dan ontvang je een korting van EUR 25,- op het cursusgeld van een workshop naar keuze.

Er is beperkt plaats, dus als je wilt meedoen met de open dag, dan verzoeken we je ons spoedig een e-mail te sturen met daarin je volledige naam-, adres- en woonplaatsgegevens én je telefoonnummer. Je ontvangt daarna een bevestiging van je aanmelding en plaatsing voor het programma (zo lang er plek is).

Wij verwachten een hoge opkomst en zullen je daarom indelen in een groep met een vast tijdsslot van circa twee uur. Op welk tijdstip jij bent ingedeeld hoor je een week voor aanvang van de open dag.

Stemacteren.nl organiseert sinds 2000 workshops stemacteren voor beginnende stemacteurs. De focus van onze workshops ligt op de praktijk: oefenen in een professionele studio-omgeving. Wij geven les op een gepassioneerde, no-nonsense manier. Al onze docenten zijn zeer ervaren stemacteurs en – regisseurs.

Meer weten over ons cursusaanbod? Kijk op www.stemacteren.nl

Tagged , , , , , , , , , , , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.