Pardoel en Van Lexmond in Ice Age 4

Pardoel en Van Lexmond in Ice Age 4Gers Pardoel, Lieke van Lexmond en Jack van Gelder verlenen hun stemmen aan de Nederlandstalige versie van de animatiefilm Ice Age 4: Continental Drift.

Dat maakte producent Warner Bros International Pictures Holland woensdag bekend. De 31-jarige Pardoel vertolkt de stem van Squint, een agressief prehistorisch konijn. De rapper maakt hiermee zijn debuut als stemacteur.

Van Lexmond speelt Steffie, de half vis, half luiaard waar luiaard Sid stapelverliefd op wordt. Presentator Jack van Gelder verzorgt de stem van Milton, de vader van Sid. Gers Pardoel, Lieke van Lexmond en Jack van Gelder verlenen hun stemmen aan de Nederlandstalige versie van de animatiefilm Ice Age 4: Continental Drift.

Eerder werd al bekend dat ook de stemmen van Froukje de Both, Ernst Daniel Smidt, Carlo Boszhardt en Loek Beernink te horen zijn in de film.

Zoektocht

In Ice Age 4: Continental Drift raken hoofdpersonages Sid, mammoet Manny en sabeltandkat Diego verstoken op een losgeslagen ijsschots. Om de kudde en hun families terug te vinden, zetten ze een epische overzeese zoektocht op touw. Daarbij moeten de drie het niet alleen opnemen tegen de elementen, maar ook tegen zeemonsters en piraten. Ice Age 4: Continental Drift draait vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen, ook in 3D.

Bron: Nu.nl

Tagged , , , , , , , , , , , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.